ویـزای تـوریستی , انـفــرادی و گـروهـی
      ارائه مشاوره و خدمات حرفه ای توسـط کارشناسان با تجربه آژانـس مسافـرتـی لنـدن جهت اخـذ ویــزای  تـوریستی , تـجـاری , نمـایشگاهی , تحصیلی و اقـامـت           انـگـلـسـتـان , اروپـــا ( شـینگن ) , آمــریـکــا , کـــانــادا , اسـتـرالـیــا , نـیــوزیـلـنـ ...د                  رفـیـعـی            
   |   

ویزای شینگن , Schengen Visa

ویزای شینگن , ویزای شنگن , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی

منطقه شینگن تقریبأ کلیه کشورهای اتحادیه اروپا را در بر میگیرد. کلیه کشورهای اتحادیه اروپا به جز انگلستان, ایرلند و ... وارد این پیمان شده اند. دارنده ویـزای شینگن میتواند تا پایان مدت اعتبار ویزای خود در کشورهای اروپائی اقامـت یا تـردد نـمایـد. پیمان مذکور در سال 1985 در لوگزامبورگ از سوی بلژیک, فـرانسه, آلمان, هـلنـد و لوگزانبورگ به امضاء رسیده است. در حال حاضر 28 کشور اروپائی به طور کامل مفـاد این پیمان را پذیرفته و رسماً وارد پیمان منطقه ویزای شنگن Schengen Visa شده اند.

ارزانترین, ساده ترین و مطمئن ترین راه اخذ ویـزای شینگن بصورت انفرادی و گروهی, ثبت نام در تورهای تفریحی, تجاری, نمایشگاهی این شرکت است. ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزای شینگن, توریستی, تجـاری, دیدار فامیل و دوستان, حضور در نمایشگاه های بین المللی, سمینارها, کنگره ها و مجامع علمی اروپا در کشورهای عضو منطقه ویزای شینگن تـخصص ما است.

ویزای شینگن

مـشـاوره و خــدمـات اخـــذ ویــزای شـینگـن - ویــزای شـنگـن

رزرو هـــتـــل

ویـــزای شـیـنگـن

بـلـیط هـواپـیـما

ارائه مشاوره تخصصی و خدمات اخذ ویـزای شینگن, تنظیم دعوت نامه رسمی, تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن, تعیین وقت مصاحبه در سفارت مربوطه و صدور واچر هتل توسط آژانس مسافرتی لندن .London Travel Agency Ltd جهت ارائه به سفارت آلمان, فرانسه, ایتالیا و ... کلیه کشورهای عضو پیمان شینگن جهت اخذ ویزای شنگن Schengen Visa.

مـســافــر: حضور در سفارت , تحویل مدارک , مراحل اداری , اخـذ ویـزا

تــور آزاد اروپــا

تـلفـن دفـتـر لـنـدن مستقیـم از تـهـران مـوبـایل/ وایبر رایگان
+442083461660
02182804560 +447531632111

با بیش از بیست سال تجـربه و تخـصص در صنعت تـوریسم در خدمت شما هستیم

کـارمـزد اخـذ ویـزای شـینگن

- کارمزد اخذ ویزای شینگن با دعوت نامه مسافر 500

- کارمزد اخذ ویزای شینگن با دعوت این شرکت 1,000

- کارمزد اخذ ویزای مسافری که قبلآ رد شده است + 250

کلیه هزینه های بشرح ذیل به عهده مسافر است

- رزرو هتل 4* حداقل به مدت 4 شب توسط آژانس مسافرتی لندن

- بلیط رفت و برگشت هواپیما توسط آژانس مسافرتی لندن / آژانس همکار

- هزینه بررسی درخواست ویزا در سفارت و بیمه مسافرتی

- کپی و ترجمه کلیه مدارک (در صورت نیاز)

مبلغ ضمانت بابت خروج مسافر از کشورهای عضو پیمان ویـزای شنگن قبل از پایان اعتبار ویزای صادره برای هر نفر دو هزار یورو است که باید به حساب این شرکت به نام .London Travel Agency Ltd نزد بانک Santander انگلستان واریز گردد. پرداخت معادل ریالی بصورت چک تضمینی بانکی یا واریز وجه به حساب مدیر عامل شرکت نزد بانک صادرات ایران بلا مانع است. مبلغ مذکور پس از بازگشت مسافر از کشورهای عضو پیمان ویزای شینگن و انقضای اعتبار ویزای صادره, عینآ به وی مسترد میگردد.

تبصره: در صورت ارائه دعوت نامه توسط مسافر, ضمانت برگشت و رزرو هتل الزامی نمیباشد.

کارمزد کارشناسان متخصص این شرکت بابت ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا, تکمیل آنلاین فرم درخواست ویزا, تعیین وقت سفارت و تنظیم دعوت نامه های توریستی, تجاری و نمایشگاهی, طبق تعرفه های این شرکت دریافت میگردد و قابل استرداد نمیباشد.

اطـلاعـات, مــدارک و شــرایـط مــورد نـیـاز اخـــذ ویــزای شـینـگـن

 

اطلاعات مورد نیاز کارشناسان این شرکت جهت بررسی شرایط متقاضی اخـذ ویـزا:

اطلاعات/ اسکن صفحه اول پاسپورت, وضعیت تأهل, فرزند, تحصیلات, اشتغال, بیمه, مالکیت و شرایط مالی, تاریخ مسافرت, اقدامات قبلی جهت اخذ ویزا, سابقه سفرهای خارج از کشور, آدرس ایمیل و شماره های تماس منزل و موبایل/ وایبر ...

اصل, کپی و ترجمه کلیه اسناد و مدارک اعم از بانکی, ملکی و ... همچنان در اختیار متقاضی اخذ ویـزا بوده و پس از کنترل توسط افسر ویـزا و طی مراحل اداری در سفارت, اصل اسناد و مدارک مربوطه به وی مسترد میگردد.

کـشـورهـای عـضــو پـیـمان ویــزای شــینگن

آلـمـان , فـرانـسـه , ایتـالیـا , اسپـانیـا , پـرتقـال , هـلنـد , بـلـژیـک , لـوکـزامـبـورگ , سـوئـد , نـروژ , فـنـلانـد , دانـمـارک , لـیـتـوانـی , لـتـونـی , لـهـستـان , مـجـارستـان , اتـریـش , اسـتـونـی , اسـلـواکـی , اسـلـوانـی , چـک , ایسـلنـد , مـالـت , یـونـان , قـبـرس , رومـانـی , سـوئـیـس , کرواسی

ویــزای شـینگـن - اطلاعات ویـزای شـنگـن

ویـزای شینـگن Schengen Visa مخصوص اشخاصی است که قصد ورود به کشورهای محدوده شینـگن را دارند و اتباع کشورهایی غیر از کشورهای مذکور هستند.

اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از کشورهایی چون بولیوی، کلمبیا، پرو ...) و اتباع کشورهای ژاپن, کره جنوبی, استرالیا, نیـوزیلند و مالزی نیازی به اخذ ویـزای شینگن ندارند و می توانند تا مدت حداکثر ۹۰ روز به کشورها عضو شینگن وارد و یا خارج شوند.

ویـزای شینگن دارای دو تاریخ مشخص است, یکی تاریخ اعتبار ویـزا و دیگری روزهای مجاز استفاده از ویـزای شینگن که حداکثر تا ۹۰ روز است. با اتمام تاریخ اعتبار, ویـزای شما باطل تلقی می گردد. تعداد دفعـات ورود شما به وسیله کد مخصوص مشخص می شود این کد می تواند ۲,۱  یا بیشتر باشد.

ویـزای شینگن با کد شماره ۱ = Single ( یک بار ورود ) یعنی اینکه پس از یکبار ورود و خروج از منطقه شینگن, ویـزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

ویـزای شینگن با کد شماره ۲ = Double (دو بار ورود ) و ارقام بالاتر یعنی به تعداد دفعاتی که در ویـزا مشخص شده می  توانید به کشورهای عضو این پیمان وارد شوید و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود, ویـزا بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد.

ویـزای شینگن با کد مکرر = Multiple ( ورود مکرر ) به معنی ورود و خروج نامحدود در مدت اعتبار ویـزا است.

ویــزای شـینگـن - انـواع ویـزای شـنگـن :

ویزای شینگن نوع A (ویزای ترانزیت): مسافر می تواند فقط در یکی از فرودگاههای منطقه نسبت به تعویض پرواز خود جهت ادامه مسیر اقدام نماید و حق خروج از فرودگاه را ندارد .

ویزای شینگن نوع B (ویزای ترانزیت): مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از کشورهای عضو پیمان عبور نماید تا از طریق مسافرت زمینی خود را به کشور دیگری خارج از شنگن برساند.

ویزای شینگن نوع C (ویزای توریستی): توریستهای خارجی و همینطور اکثر متقاضیان ایرانی با این نوع ویزا وارد کشورها عضو  پیمان شینگن می شوند.

ویزای شینگن نوع D (ویزای تجـاری): عمومأ مورد استفاده تجـار, بازرگانان, صاحبان صنایع و مدیران یا نمایندگان شرکتها میباشد که ممکن است بارها به منطقه شینگن وارد و از آن خارج شوند.
با داشتن ویزای شینگن میتوانید حداکثر۹۰ روز (در صورت ضرورت و با ارائه مدارک برای حداکثر یکسال) در محدوده کشورهای عضو پیمان اقامت نمایید و اگر خواهان مدت زمان بیشتری هستید در این صورت باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت مربوطه پیگیر مراحل اقامتی خود باشید.

     
 

 اخــــذ ویــــزای شـیـنگـن فــرانـسـه

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل 1 عدد فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان فرانسه یا انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا).
2 قطعه عكس 4.5 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و کپی پرینت گردش مالی 3 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک)
اصل و کپی سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و کپی مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در فرانسه و منطقه ویزای شینگن
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها و سمینارهای علمی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت فـرانسه, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای شنگن فـرانسه و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................
     
 

 اخــــذ ویــــزای شـیـنگـن ایـتـالـیـا

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل 1 عدد فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان ایتالیایی یا انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا).
1 قطعه عكس 4 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و کپی پرینت گردش مالی 3 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک), مستر کارت, ویزا کارت
اصل و کپی سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و کپی مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در ایتالیا و منطقه ویزای شینگن
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها و سمینارهای علمی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت ایتالیا, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای شنگن ایتالیا و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................
     
 

 اخــــذ ویــــزای شـیـنگـن اسـپـانـیـا

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل 1 عدد فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان اسپانیایی یا انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا).
1 قطعه عكس 4.5 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات 1 و 2 + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و کپی پرینت گردش مالی 3 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک), مستر کارت, ویزا کارت
اصل و کپی سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و کپی مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه 6 ماهه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در اسپانیا و منطقه ویزای شینگن , For emergency hospital & repatriation expenses
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها و سمینارهای علمی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت اسپانیا, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای شنگن اسپانیا و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................
     
 

 اخــــذ ویــــزای شـیـنگـن آلـمــان

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان آلمانی یا انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا).
2 قطعه عكس 4.5 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات 1 و 2 + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و کپی پرینت گردش مالی 3 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک), مستر کارت, ویزا کارت
اصل و کپی سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و کپی مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه 6 ماهه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در آلمان و منطقه شینگن , For emergency hospital & repatriation expenses
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها و سمینارهای علمی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت آلمان, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای شنگن آلمان و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................
     
 

 اخــــذ ویــــزای شـیـنگـن هـلـنــد

(شرایط و مدارک مورد نیاز, اطلاعات ویزا, راهنمای اخذ ویزا)
تکمیل فرم درخواست ویزای کوتاه مدت به زبان انگلیسی با امضاء مسافر و ذکر تاریخ (با خودکار مشکی بطور کامل و خوانا).
1 قطعه عكس 4 * 3.5 رنگي جديد با زمينه سفيد, کاملا از روبرو , بدون عینک و کلاه ( 70 الی 80% عکس باید از چهره باشد)
اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار و كپي از تمام صفحات گذرنامه + اصل گذزنامه باطل شده و کپی از ویزاهای قبلی شینگن, انگلستان, کانادا, استرالیا, نیوزیلند, آمریکا ... (در صورت موجود بودن)
اصل و کپی شناسنامه متقاضی ویزا - اصل و کپی شناسنامه همسر (در صورت تأهل)
اصل و کپی پرینت گردش مالی 3 ماهه حساب جاري / پس انداز و موجودی حساب (از واحد بین الملل بانک)
اصل و کپی سند مالكيت : منزل مسكوني , زمين , باغ , ويلا , مغازه ...  به نام مسافر يا همسر مسافر, و مدارک دال بر درآمد ناشی از اجاره ملک , بهره  بانکی , اوراق مشارکت و ...
اصل و کپی مدارک اشتغال : پروانه , جواز كسب معتبر با تأیید صنف مربوطه - پروانه بهره برداری , گواهينامه فعاليت صنعتی - كارت بازرگانی - روزنامه آگهي تاسيس و تغييرات شرکت - جواز مطب, کارت نظام پزشکی - عضویت هیأت علمی, کارت دانشجویی - کارت کارمندی, حکم و کارت بازنشستگی
کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار همراه با اصل ليست بیمه, دفترچه بیمه و فيش حقوقی (در گواهی اشتغال ذکر نام مسافر, میزان درآمد, طول مدت استخدام, تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت تور, و مهر و امضای مدیر عامل بر روی سربرگ شرکت ضروری است).
اصل و کپی بیمه نامه مسافرتی برای تمام مدت اقامت در هلند
اصل دعوت نامه فامیلی, توریستی, تجاری, نمایشگاهی, شرکت در کنگره ها و سمینارهای علمی
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما و کپی  
  تـوجه: آژانس مسافرتی لندن با ارائه مشاوره و خدمات اخذ ویزا، تکمیل فرم درخواست ویزا و تنظیم وقت مصاحبه در سفارت هلند, صدور پکیج تورهای تفریحی انفرادی, خانواده, گروهی, نمایشگاهی, تجاری و شرکت در کنگره ها, سمینارها و مجامع علمی ... جهت اخذ ویزای شنگن هلند و سایر کشورها در سراسر جهان در خدمت شما است. 
  ........................................................................................

کـشـورهـای عـضـو ویــزای شـنگـن

 
ایتالیا آلمان
فرانسه اسپانیا
یونان سـوییس
اتریش دانمارک
بـلـژیک هلنـد
سـوئد پرتقال
نروژ لوکزامبورگ
لیتوانی فنلاند
استونی لتونی
اسلوانی اسلواکی
چـک ایسلند
قبرس مالت
رومانی لهستان
مجارستان کرواسی

ویــزای شینگن - ویزای شنگن, توریستی, تجـاری, نمایشگاهی, تحصیلی و اقامت

 

 

 

 

 

اخذ ویزای انگلیس , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای کــانــادا , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای استرالیا , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

اخذ ویزای نیوزیلند , توریستی , تجاری , نمایشگاهی , تحصیلی , اقامت

top